Официалната церемония се проведе в изискания бизнес хотел „България“

Бързоразвиващата се компания „Бургас Инвест“ спечели престижната награда „Строителна фирма“ в тазгодишния формат на конкурса Burgas Business Awards. За втора поредна  година предприемачите, изградили новите сгради: „Лазур“, „Сънсет вю“ „ВХТИ Парк“ и „Бел Вю“ са носители на приза.

 „Тази награда е сериозно признание за високото качество на работата ни, както и за  трудa, който полагаме за всеки един от проектите ни. За нас тя означава, че вървим в правилната посока и ще продължаваме да го правим с устрем. Благодарим на Burgas Business Awards за това признание, както и на нашия екип и нашите партньори за неуморната работа и ангажимент. Специални благодарности и към всички наши клиенти, които ни гласуват доверие и които продължават да работят с нас. Вашето бъдеще е нашата мисия’”, заяви Надежда Николова,Директор на отдел „Реклама и връзки с обществеността“ на „Бургас Инвест“ .

Специално за Флагман.бг  „Бургас Инвест“ предостави първата визия на сградата Lago Y Mar. Тя ще се издигне на едно изключително комуникативно място в Бургас и ще е с уникална гледка към езеро и море. Запитвания вече се приемат от ТУК

 „Бургас Инвест“ ООД е с над 15-годишен опит в строителството и продажбата на имоти. Компанията разполага с богато портфолио от модерни и функционални жилищни сгради, които отговарят на нуждите на съвременния градски живот. „Бургас Инвест“ има реализирани проекти на стратегически локации в жк „Лазур“, жк „Мадика“, жк „Славейков“, жк „Изгрев“ и  жк „Меден рудник“.

Сградите са разположени до главни пътни връзки и спирки на градския транспорт, които улесняват ежедневието и бързото придвижване до централни части на града.

От „Бургас Инвест“ обявиха и още една новина. „До дни ще бъде въведена в експлоатация сградата „ВХТИ ПАРК“. Благодарим на всички колеги, които участваха в изграждането ѝ, за да можем да я завършим само за 15 месеца.  Сградата е с РЗП 18 000 кв. м и има седем жилищни етажа“, уточни Надежда Николова. В непосредствена близост до “ВХТИ ПАРК” вече се изграждат и други сгради на компанията: “ВХТИ ПАРК 2”, “ВХТИ ХОУМС”, “Сънсет Вю” и „Сити Резиденс“.

Разгледайте всички сгради в продажба на „Бургас Инвест“ от ТУК.

За още въпроси и информация, можете да се свържете с компанията и на Телефон: 0879332323; 0890177676.

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version