Народният представител сподели, че е впечатлен от видяното в производствената база

Народният представител от ПГ на „БСП за България” инж. Петър Кънев посети карнобатското предприятие „Карнобатплод” АД и проведе среща – разговор с неговите собственици. Той с интерес разгледа производствените мощности на територията на дружеството и сподели, че е впечатлен от видяното.

„Карнобатплод” АД е компания с над петдесет годишен опит в производството на висококачествени плодови и зеленчукови консерви. Производствената му база заема площ от над 70 000 квадратни метра. През последните години експертите на предприятието отдават изключително внимание на разработването и внедряването на нови здравословни продукти, с които обогатяват асортимента си.

„Всеки от нашите продукти е внимателно подбран и обработен, като използваме най-добрите суровини. Ние сме горди, че предлагаме на клиентите си разнообразие от вкусове, натурални съставки без никакви добавени консерванти и оцветители. Нашата успешност и иновативност се дължат на продуктите ни, създадени с постоянна грижа за клиентите и стремеж към непрекъснато подобрение, за да отговорим и на най-високите изисквания на потребителите“, сподели по време на срещата инж. Атанас Атанасов, изпълнителен директор на „Карнобатплод” АД.

Инж. Атанас Атанасов, изпълнителен директор на „Карнобатплод” АД и съпругата му инж. Елка Атанасова, ръководят заедно предприятието. По време на срещата те споделиха интересни акценти, свързани с особеностите на своята работа

„За мен беше чест да се запозная с базата, с които разполага това проспериращо предприятие, на което неотдавна беше присъдена наградата „Златна мартеница“ от Сдружение „Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес“. Отличието заслужено получи именно тази фирма. Горд съм, че имах възможността да им връча наградата по време на официалната церемония, която се състоя в столицата. Сега се запознах на място с ръководния екип на фирмата, развиваща дейността си в Бургаска област – областта, от която съм избран като народен представител“, коментира инж. Петър Кънев.

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version