„Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али

ДПС регистрира листата си с кандидати за народни представители във Втори МИР Бургас. Водач е Севим Али, който успя да се изгради като политик с национално значение и неслучайно е част от Централното оперативно бюро (ЦОБ) на партията.

Втората позиция е за друг доказан парламентарист – Ешереф Ешереф, а трета е Фатме Рамадан, която показа, че жените правят политиката по-достъпна и близка до хората. Четвъртото място е Ружди Хаджен, председател на ОбС Сунгурларе.

ДПС този път вдига високо летвата  – иска да спечели 4 мандата от Бургаска област. (на изборите за 49-ото НС партията вкара 3-ма в парламента, б.а.)

„Убеден съм, че тази цел е изпълнима, защото сме показали, че може да защитаваме правата на избирателите си. Ние доказахме, че освен, че поемаме ангажименти, ги изпълняваме. ДПС ще води позитивна кампания. Имаме визия за развитие на всички сектори в България, както и на всяко едно населено място, а разликата между нас и всички останали е, че независимо дали има или няма избори ние сме сред хората“, каза Севим Али.

Той подчерта, че всеки един от 28-те кандидати за народни представители е експерт в своята сфера и е спечелил уважението в своята община.

Вижте още във видеото:

Севим Али благодари персонално на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, на съпредседателите на партията Делян Пеевски и Джевдет Чакъров и областното ръководство за гласуваното доверие.

Вижте листата на ДПС:

1. Севим Али

2. Ешереф Ешереф

3. Фатме Рамадан

4. Ружди Хаджен

5. Бейхан Мустафа

6. Сезгин Кадил

7. Александър Делчев

8. Елван Атилла

9. Хюсеин Халил

10. Мехмед Хюсеин

11. Мехмед М. Хюсеин

12. Неджми Джелил

13. Бехчет Емурлов

14. Юмер Ибрам

15. Севди Емин

16. Сезар Шабан

17. Хасан Хасан

18. Турхан Юсеин

19. Андрей Генчев

20. Мурат Неджибов

21. Вергин Терзиев

22. Мехмед Мустафа

23. Никола Мешков

24. Дениз Хайрула

25. Шерафет Мехмед

26. Христо Ангелов

27. Шабанали Шабанали

28. Мехмед Хамид

ДПС дава сериозна заявка за предстоящия вот
Областният лидер Мехмед Хамид подписва документите за участие във вота 

 

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version