Открихме август с едно специално гостуване, което остави сладък парти послевкус и зареди настроението ни за цялото оставащо лято.

На 1 август близо до София се проведе Absolut Garden Party! ОК, беше горещо, но само защото домакин беше Chilli Hills – фермата, в която се отглеждат 20 от най-лютите сортове чушки в света. Но меката трева и хубавата музика веднага ни потопиха в атмосферата на безвремие и приятен релакс.

И, разбира се, откраднахме си рецепта за перфектното градинско парти. Ето я! Храна, която да взриви сетивата ви – специален участник в събитието беше екипът на Щастливото прасе, начело с шеф готвача Джун Йошида – те се погрижиха за пикантното меню. Не само: опитахме едни от най-добрите бургери, които сме засичали на различни фестивали и събития напоследък, овкусени със специалните линии от пипери, подправки и дипове на Chilli Hills. Коктейлите – от момента, в който стъпихме на поляната, преди бургерите, по време на десерта, след залез слънце – коктейлите… Е, за ефекта от тях подозираме, че освен Absolut, вина имат и пресните подправки направо от градината.

Какво още освен приятели, деца, възглавници, усмивки… снимките са колоритни. 

Ние следим за следващото градинско парти. Но дотогава ще се опитаме да повторим рецептата още този уикенд!

5/5 - (4 votes)
Leave A Reply

Exit mobile version