Close Menu
  • Начало
  • Бизнес
  • Здравеопазване
  • Престъпления
  • Мнения
  • Политика
  • Туризъм
  • Управление
Facebook X (Twitter) Instagram
Bourgas.bg
  • Начало
  • Бизнес
  • Здравеопазване
  • Престъпления
  • Мнения
  • Политика
  • Туризъм
  • Управление
Bourgas.bg
Начало - Начин на живот - Бих дала медал на човека, който е измислил тази рецепта
Начин на живот

Бих дала медал на човека, който е измислил тази рецепта

27.08.2024Няма коментари2 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
Бих-дала-медал-на-човека,-който-е-измислил-тази-рецепта
Бих дала медал на човека, който е измислил тази рецепта


Вижте как да ги приготвите

Тази рецепта е перфектният избор за тези, които искат да приготвят нещо вкусно и бързо. Тези малки, меки и вкусни зеленчукови кюфтета, приготвени без мая, ще бъдат готови за сервиране само за пет минути. Те са идеални за закуска или бърза закуска през деня. Ако търсите лесна рецепта, която да не попива мазнина и да впечатли всички с вкуса си, тази е за вас.

Необходими съставки:

1 червена чушка 6 стръка пресен лук 1 щипка магданоз 2 моркова 2 яйца 1 чаена чаша кисело мляко (140 гр) 1 чаена чаша прясно мляко (100 мл) 1 малка купа сирене рикота (80 гр) 3,5 чаени чаши брашно (420 гр) 1 пакет бакпулвер (10 гр) 1 чаена лъжичка сол (8 гр) Растително масло за пържене Начин на приготвяне:

Започнете с нарязването на червената чушка, пресния лук и магданоза на ситно. Настържете морковите. В голяма купа разбийте яйцата, добавете киселото мляко и прясното мляко, след което добавете сиренето рикота и разбъркайте добре. Постепенно добавете брашното, бакпулвера и солта, като смесвате съставките с лъжица, докато получите гладко тесто.

След като тестото достигне необходимата консистенция, добавете нарязаните зеленчуци и започнете да месите тестото на ръка, докато всички съставки се смесят равномерно. Тестото трябва да бъде меко и леко лепкаво. Оформете малки зеленчукови кюфтета от тестото, като използвате малко растително масло върху ръцете си, за да предотвратите залепването.

Загрейте голямо количество растително масло в дълбок тиган. Когато маслото е добре загрято, внимателно поставете зеленчуковите кюфтета в тигана и пържете на среден огън. За да бъдат добре изпържени отвътре, следвайте техниката на готвене на среден огън, докато се изпекат равномерно. Когато зеленчуковите кюфтета придобият златист цвят, те са готови.

Извадете ги от тигана и ги поставете върху хартиени кърпи, за да отстраните излишната мазнина. Тези вкусни зеленчукови кюфтета са готови за сервиране и ще впечатлят всички с лекия си вкус и текстура.  

image

Оценете публикацията

Свързани публикации

Константин спонсорирал силиконовия балкон на Ивка Бейбе

Щракнаха я с новото й гадже

Вижте как отиде в мола

Comments are closed.

  • Актуалното
  • Най-коментирано
05.01.2025

Монтаж на абсорбатор: как да изберем правилния модел и инсталираме го безпроблемно

05.01.2025

Монтаж на абсорбатор: как да изберем правилния модел и инсталираме го безпроблемно

11.12.2024

Изграждане на електрически инсталации в дома: Пълно ръководство за електрически ремонти, осветление и табла

18.10.2023

Ще построим иновативно училище в Крайморие

18.10.2023

Турски престъпници, откраднали милиони от Германия

18.10.2023

Въздействието на спорта върху приходите на други бизнеси

Спонсорирани връзки
  • 151.BG
  • Адвокат в Бургас
  • Водопроводчик в Бургас
  • Електротехник в Бургас
  • Счетоводни услуги в Бургас
Copyright © 2025. Powered by WordPress.
  • Начало
  • Политика за поверителност
  • Контакти

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Рекламният блокер е включен!
Рекламният блокер е включен!
Нашият уебсайт е възможен благодарение на показването на онлайн реклами на нашите посетители. Моля, подкрепете ни, като деактивирате своя Ad Blocker.