Предложенията за брак ги получавам като предложения за кафе, призна публично Наталия Кобилкина

Сексоложката и всепризната кралица на креватните упражнения Наталия Кобилкина призна, че има нов мъж след развода си с Такис Дретакис преди година. Само че не искала да вдига сватба с него. Само преди две седмици Кобилкина отказала предложение за брак, тъй като предпочитала да остане моме поне до есента.

„Предложенията за брак ги получавам като предложения за кафе!“ Така описа отношенията си с мъжете Наталия в интервю за Би Ти Ви. Тя не разкри директно, че има нова връзка, но това стана ясно от контекста на думите й. Водещият Камен Лисички я запита за личния й живот и прословутата опашка от кандидат-съпрузи, с която е известна.

Тя му отговори, че съвсем наскоро е отказала поредно предложение за брак, от което става ясно, че все пак има сериозен мъж до себе си.

„Получих предложение за брак преди 2 седмици, но казах: „Извинявайте, аз съм в период на междумъжие и до есента поне – никакви бракове!“, обясни учителката по френска любов.

Сексоложката въведе в обръщение термина „междумъжие“, когато миналата година съобщи, че се развежда с втория си съпруг – гъркът Такис, от когото има син. С тази дума Кобилкина обозначава периода след раздялата с партньора си и преди встъпване в нови сериозни отношения.

Тази година Кобилкина бе част от отбора на звездите в „Хелс китчън“, където с провокативни намеци не веднъж караше шеф Виктор Ангелов да се черви като юноша.

„Аз ще поширам вашите яйца до перфектна готовност и ще слушам всяка вибрация на вашия мъжествен глас. И ще треперя от вашия строг, пронизващ поглед! Ще се радвам на вашия член!“, заканваше му се Кобилкина.

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version