Notice: Функцията register_block_script_handle е извикана погрешно. Файлът (/home/bourgas.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/faq/assets/js/index.asset.php) за "editorScript" описан в дефиницията на "rank-math/faq-block" липсва. За повече информация вижте Debugging in WordPress. (Това съобщение беше добавено във версия 5.5.0.) in /home/bourgas.bg/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Функцията register_block_script_handle е извикана погрешно. Файлът (/home/bourgas.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/howto/assets/js/index.asset.php) за "editorScript" описан в дефиницията на "rank-math/howto-block" липсва. За повече информация вижте Debugging in WordPress. (Това съобщение беше добавено във версия 5.5.0.) in /home/bourgas.bg/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Функцията register_block_script_handle е извикана погрешно. Файлът (/home/bourgas.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/schema/assets/js/index.asset.php) за "editorScript" описан в дефиницията на "rank-math/rich-snippet" липсва. За повече информация вижте Debugging in WordPress. (Това съобщение беше добавено във версия 5.5.0.) in /home/bourgas.bg/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Опитайте тази рецепта за ябълково-бананов щрудел от пита хляб - Bourgas.bg


Става за нула време

Класическата комбинация от ябълка и канела е гарнирана с вкус на банан. Получава се луксозна нежна комбинация, която гали небцето.

Необходими продукти: 300 грама извара 100 грама или 1 брой лаваш 1 брой банан 3 броя ябълки 1 жълтък 15 грама орехи Канела на вкус Захар на вкус

Начин на приготвяне: Натрошаваме банана. Добавaме изварата и разбъркваме. Разпределяме върху повърхността на лаваша. Лавашът може да се намаже с масло или заквасена сметана по избор. Почистваме ябълките, минаваме ги на ренде. Ако ябълките са сочни, изстискаме сока. Добавеме канела на вкус и захар на вкус. Разстиламе ябълките върху лаваша със слой извара. Може да добавим и накиснати във вода стафиди. Навиваме на руло. Разстиламе го във форма, намазваме с жълтък. Печем за 20 минути на 190 градуса.

Съвет – пълнежът може да бъде заменен с всякакви плодове, плодове, ядки. Към тях можем да добавим извара или заквасена сметана, спрямо лични предпочитания.

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version