Notice: Функцията register_block_script_handle е извикана погрешно. Файлът (/home/bourgas.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/faq/assets/js/index.asset.php) за "editorScript" описан в дефиницията на "rank-math/faq-block" липсва. За повече информация вижте Debugging in WordPress. (Това съобщение беше добавено във версия 5.5.0.) in /home/bourgas.bg/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Функцията register_block_script_handle е извикана погрешно. Файлът (/home/bourgas.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/howto/assets/js/index.asset.php) за "editorScript" описан в дефиницията на "rank-math/howto-block" липсва. За повече информация вижте Debugging in WordPress. (Това съобщение беше добавено във версия 5.5.0.) in /home/bourgas.bg/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Функцията register_block_script_handle е извикана погрешно. Файлът (/home/bourgas.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/schema/assets/js/index.asset.php) за "editorScript" описан в дефиницията на "rank-math/rich-snippet" липсва. За повече информация вижте Debugging in WordPress. (Това съобщение беше добавено във версия 5.5.0.) in /home/bourgas.bg/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Не сте яли такава вкусотия! Козуначени мекици - Bourgas.bg


Тестото може да изпържите на момента или да го съхранявате в хладилник за уикенда

Ако вече се облизвате в очакване, веднага ви даваме рецептата за тези лесни и вкусни мекици от козуначено тесто

Необходими продукти:

брашно – 500 г яйца – 2 бр. прясно мляко – 150 мл олио – 90 г захар – 90 г мая – 20 г лимони – 1 кора сол – щипка ванилия – 1 бр.

Начин на приготвяне: Започнете с разтварянето на маята в прясното мляко. След това започнете с месенето на меко тесто, като включите всички продукти от списъка, включително и активиралата се вече мая.

Важно е да изчакате тестото да втаса, завито с кухненска кърпа и оставено на топло място.

То трябва да утрои обема си. Когато тестото е готово, може да изпържите мекиците на момента или да го съхранявате в хладилник за уикенда.

Мекиците се пържат по стандартния начин, като предварително загреете мазнината в тигана.

Накрая ги поръсете с пудра захар и ги сервирайте с усмивка. Може да сте сигурни, че всички у дома ще ги обикнат.

Получават се уникално вкусни. Да ви е сладко!

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version