Местните и гостите на града ще могат да се грижат за своето здраве и красота, посещавайки партерната зона на бл. 158 в ж.к. Славейков. Локацията е изключително удобна точно срещу мол Галерия

Козметичният салон за високопрофесионални неинвазивни процедури „Sunny Shape“ отвори врати в Бургас и даде заявка, че ще промени качеството на услугите, предлагани до момента в морския град. Професионално оборудван, той е ориентиран изцяло към съвременните технологии – апаратура най-високо ниво, благодарение на която клиентите получават неповторимо изживяване по пътя към перфектното тяло

Ето и какво точно имат предвид от „Sunny Shape“:

„При нас можете да откриете най-иновативните солариуми от серията Megasun (Вертикален солариум Megasun Pure Energy 5.0 и хоризонтален солариум Megasun 8000 Alpha)  на световния лидер KBL, които променят изцяло представите за придобиване на тен. Високотехнологични и много функционални, те ще се погрижат за здравето и добрата визия на Вашата кожа.

С огромно удоволствие Ви представяме и Onda Plus – революцията в бодишейпинга, която постига повече от очакваните резултати с лекота. Насладете се на новата си визия само след броени посещения в „Sunny Shape“. Апаратът е единствен в Бургас, всъщност в България са по-малко от десет на брой. За нас е радостно, че бързо се разчу за него в града и до 15 май реално часовете са ни заети. Това е поредното доказателство, че този апарат дава резултати. За момента машината е без конкуренция на пазара, преди няколко седмици на световното по козметология и естетика Onda Plus спечели първо място“, разяснява Валентин Иванов, мениджър и инвеститор на проекта. Той е и сертифициран диетолог и инструктор и с негова помощ ще можете да влезете във форма в кратки срокове.

В „Sunny Shape“се намира и друг високотехнологичен апарат. TANITA PRO – машина за цялостен сегментен анализ на тялото. „С апарата не само извършваме анализ, но също така извършваме и консултации след това, те ще са напълно безплатни за нашите клиенти“, уточниха още от студиото.

По повод откриването на салона в Бургас от студиото обявяват промо цени. Още информация за тях можете да получите от ТУК или на тел.:+359897909000.

Онда плюс е единствената онда с допълнителен ЛИМФОДРЕНАЖЕН НАКРАЙНИК за лимфодренажен масаж. Този масаж е полезен както за оптимизиране на резултатите за мазнини, целулит и стягане на кожа, така и за изхвърляне на лимфата от организма ни (лимфата е токсична течност, която понякога организма не може да изхвърли, в следствие на задържането почваме да задържаме течността в колене глезени и тн. от там идват отеклите крайници)

„Sunny Shape е семеен проект, чийто двигател са най-силните страни на всеки един от нас. Изцяло отдадени на здравословния начин на живот, естетиката и добрата визия, ние с лекота можем да се наречем хора с истински усет към красивото. Целият екип е преминал редица обучения за работа с апаратурата, с която разполага салона, нейната специфика и функционалности

Всеки от нас е специалист в различна област, пряко свързана с бодишейпинга и процедури за придобиване на здравословен и равномерен тен – културизъм, диетология, естетична медицина, медицинска козметика, дерматология“, допълват от новото място, посветено на красотата и здравето в морския град.

Мениджмънтът и колективът са задали висок стандарт на услугата с безупречна хигиена и компетентно обслужване.

Освен с оборудване без аналог в града и квалифициран екип, от „Sunny Shape“ са избрали и заключително стратегическа локация. Салонът се намира на две крачки от мол Галерия в бл. 158 ж.к. Славейков“. Пресичате бул. Янко Комитов влизате в пряката и сте точно пред новопостроения блок и салоа „Sunny Shape“. Зоната е удобна за паркиране и придвижване от и до всички точки на града.

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version