Само от продажбата на дела си във винарната „Миравел“ красавицата е получила 50 милиона

С цели 100 милиона долара е напълнила банковата си сметка актрисата Анджелина Джоли след развода си с Брад Пит, показва разследване на в. „Дейли мейл“. То е проведено, за да се удостовери доколко са верни воплите на Джоли, че бившият й съпруг се опитва да я занули финансово.

Грандиозната сума включва заеми, издръжка, подаръци и милиони от продажбата на нейния 50-процентов дял от винарната „Щато Миравал“. Именно заради тази сделка бившите съпрузи сега се съдят, тъй като Пит настоява, че Джоли не е имала право без негово разрешения да прехвърля своята част от някога общия им бизнес на руския милиардер със скандална репутация Юрий Шефлер.

По-голямата част от тези 100 милиона долара отидоха в сметката на Джоли директно от тази на Пит. Според съдебните документи актьорът е похарчил над 10 милиона долара за издръжка на децата, плащайки з психотерапията им и други сметки за стотици хиляди месечно през последните седем години.

Джоли спечели най-много от продажбата на своя дял във винарната „Миравал“. Когато двамата го купиха през 2008 година, то струваше 60 милиона долара, но цената му скочи на 164 милиона благодарение на инвестициите на Пит.

В съдебните документи обаче адвокатите на красавицата твърдят, че Пит я изтощавал финансово.

Източник: в. Уикенд

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version