Негов заместник ще е Стамен Белчев

Нестор Ел Маестро вече не е треньор на ЦСКА. Негов заместник ще е Стамен Белчев. До момента специалистът беше начело на дубъла на ЦСКА в Трета лига, където постигна отлични резултати. Нагласите са той да води отбора до края на сезона, след което ще бъде търсен постоянен наставник.

54-годишният специалист ще води за трети път червените, а дебютът му ще е в сряда в първия полуфинален сблъсък срещу Ботев Пловдив. Двубоят на стадион „Васил Левски“ е от 19:00 часа, пише Тема спорт.

Нестор Ел Маестро пое ЦСКА преди реванша със Сепси от Лига на конференциите през лятото. Неговата последна среща начело на отбора беше загубата с 1:2 от Пирин на „Васил Левски“.

В 20:40 часа от ЦСКА потвърдиха за рокадата със следното съобщение:

След незадоволителните резултати в последните мачове ръководството на ЦСКА взе решение да освободи старши треньора Нестор ел Маестро и помощниците Никон ел Маестро и Александър Гицов.

Благодарим на досегашния треньорски щаб за работата и им пожелаваме успех в бъдещите начинания!

На тяхно място начело на тима застава Стамен Белчев с помощник бившият играч на ЦСКА Анатоли Нанков. Бившият страж на „армейците“ Стоян Колев запазва позицията си треньор на вратарите. Анализатор на тима ще бъде Христиан Христов.

Във връзка със завръщането си начело на първия отбор, Стамен Белчев ще даде пресконференция на 16.04.24 г. от 10:00 ч. на националния стадион “Васил Левски”.

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version