Онкологичните пациенти, които искат да се консултират с д-р Емилия Барша, могат да направят това напълно безплатно след запазен час на 056 89 62 62

Със сертификат от най-престижната болница в Германия- университетска болница „Шарите“ в Берлин се завърна вчера началникът на отделението по лъчелечение в национална онкологична болница „Дева Мария“ д-р Емилия Барша. Д-р Барша премина сертифициран обучителен курс по лъчетерапия в най-голямото лечебно заведение в Европа, за да гарантира най-високо ниво на лечение на своите пациенти.

„В сферата на медицината, непрекъснатото развитие и въвеждане на нови методи и технологии са от жизненоважно значение за подобряване на качеството на здравеопазването. За мен е чест, че имах възможност да сверя нашето ниво с това на колеги от Германия, Италия, Швейцария и Южна Африка и да се уверя, че в национална онкологична болница „Дева Мария“ се придържаме към най- актуалните стандарти за лъчелечение в света!“ коментира д-р Барша.

Д-р Емилия Барша оглавява отделението по лъчелечение в националната онкологична болница „Дева Мария“ от неговото отваряне в началото на годината и за кратко успя да се докаже пред пациентите в Бургас като изключителен специалист с ангажимент към високото качество на лечение, което извършва. Тя е преминала обучение в John Hopkins Anadolu Hospital под ръководството на проф. Хале Башак и е член на European Society for Therapeutic Radiation Oncology. Онкологичните пациенти, които искат да се консултират с д-р Емилия Барша, могат да направят това напълно безплатно след запазен час на 056 89 62 62.

 

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version