През месец март Медицински център „Д-р Стайков“  навършва четири години от откриването си

Д-р Георги Чатов е специалист по физикална и рехабилитационна медицина. Той е сред младите и амбициозни лекари в Медицински център „Д-р Стайков“, за които работата не просто професия, а мисия в живота им. „Насочих се към специалността след като майка ми получи травма на коляното и ѝ се наложи да проведе курс по физиотерапия. Тогава видях колко ценна е рехабилитацията за подобряване на здравословното състояние на хората. При нея се набляга много на превенцията и профилактиката, нещо което аз от много време смятам за правилния начин за предотвратяване на редица здравословни проблеми, но за съжаление се пренебрегва“, коментира д-р Чатов.

Той представи едни от най-ефективните терапии, които прилага в Медицински център „Д-р Стайков“. Д-р Чатов говори в подробности за ударно-вълновата терапия и отличният ефект, който има при шипове на петата, замръзнало рамо, аваскуларна некроза на тазобедрена става и други проблеми. Специалистът изрично подчерта, че при навременна терапия могат да бъде предотвратено или отложена значително във времето операция за смяна на коленна става.

„В МЦ „Д-р Стайков“ извършваме и радиална терапия и фокусирана ударо-вълновата терапия, които комплексно прилагаме с голяма ефективност при зарастващи фрактури“, акцентира още д-р Чатов.

Вижте във Видеото целия коментар на д-р Георги Чатов за работата му в МЦ „Д-р Стайков“ и СБР „Стайков и фамилия“.

През месец март Медицински център „Д-р Стайков“  навършва четири години от откриването си. Базата на бул. Транспортна №33 е нова и изградена по западноевропейски стандарти, което допринесе изключително много за развитието на центъра. За изминалите няколко години медицинското заведение се разви изключително бързо, което наложи в кратки срокове той да бъде разширен.

В центъра са застъпени над 20 медицински специалности, образната диагностика се извършва с последно поколение апаратура, а на партерното ниво е позиционирана и клинична лаборатория.

Желанието на медицинските специалисти е да отговорят на всички очаквания на пациентите и да приемат всички, нуждаещи се от консултации, манипулации, процедури и други медицински дейности.

Центърът работи от понеделник до събота и приема пациенти след записан час на регистратурата или на тел. 56 99 60 06 и 0892 99 60 06.

 

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version