Савина Николова със слаба игра тази вечер

Неособено добра игра прави Савина Николова в „Стани богат“. Тя се занимава с книгоиздаване, което включва избор на ръкописи както и общуване с преводачи и редактори, а освен това мечтае да присъства на концерт на Пол Макартни.

Дамата мина без проблеми през първите пет въпроса, но шестият я затрудни изключително много. „Кой изигра ролята на Митко Бомбата в сериала „На всеки километър“?“, попита я водещият Ники Кънчев, а опциите, които й даде, бяха Григор Вачков, Стефан Данаилов, Димитър Манчев и Тодор Колев.

Участничката призна, че не е гледала сериала и няма представа кой е верният отговор. Николова изкючи единствено Стефан Данаилов и се насочи към използването на първия си жокер. Тук Ники Кънчев я посъветва да вземе „50:50“ и тя го послуша. На таблото останаха Вачков и Колев, което не й бе достатъчно да вземе решение. Затова извика и втория си жокер от публиката – Деси, която й помогна да избере правилно Григор Вачков.

На следващото питане Савина „гръмна“ и третия си жокер. „Какви са цветовете на Самарското знаме, носено от българското опълчение по време на Руско-турската война (1877-78)?“, бе питането, а опциите – „Бяло, зелено, червено“, „Червено, бяло, синьо“, „Зелено, жълто“ и „Червено, зелено“.

Николова изключи първите два варианта, но не успя да вземе сама решение. „То се е видяло, че се изложих прекалено много, нека да използваме и третия жокер“, каза участничката й се обади на Петър Хаджиколев. Той я насочи към „Червено, бяло и синьо“, тя го послуша и продължи напред в играта. В този момент обаче в студиото се чу сирената и така нейното представяне ще продължи утре.

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version