Notice: Функцията register_block_script_handle е извикана погрешно. Файлът (/home/bourgas.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/faq/assets/js/index.asset.php) за "editorScript" описан в дефиницията на "rank-math/faq-block" липсва. За повече информация вижте Debugging in WordPress. (Това съобщение беше добавено във версия 5.5.0.) in /home/bourgas.bg/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Функцията register_block_script_handle е извикана погрешно. Файлът (/home/bourgas.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/howto/assets/js/index.asset.php) за "editorScript" описан в дефиницията на "rank-math/howto-block" липсва. За повече информация вижте Debugging in WordPress. (Това съобщение беше добавено във версия 5.5.0.) in /home/bourgas.bg/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Функцията register_block_script_handle е извикана погрешно. Файлът (/home/bourgas.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/schema/assets/js/index.asset.php) за "editorScript" описан в дефиницията на "rank-math/rich-snippet" липсва. За повече информация вижте Debugging in WordPress. (Това съобщение беше добавено във версия 5.5.0.) in /home/bourgas.bg/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Вижте рецептата за този домашен свински пастет, ще си оближите пръстите - Bourgas.bg


Готовият пастет може да трае с години

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

свинска глава – 1 кг

свински черен дроб – 1 кг

черен пипер – 1 пакетче

сол – 40 г

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Свинската глава се слага в тенджера под налягане и се сварява до пълна готовност. През това време свинският черен дроб се изкисва в студена вода за два часа. След това и той се слага да се вари отново, до пълна готовност. Щом двата свински компонента са готови, се смилат в месомелачка поне два пъти и се омесват хубаво. След това се насипва черен пипер и сол. Отново се размесват продуктите.

На кг свинска смес се слагат 5 г черен пипер и 20 г сол. Според количеството месо се изчисляват подправките. Смесеният вече свински пастет се напълва в бурканчета и те се запечатват. Варят се два часа и половина. След като изстинат сварените буркани с класическия домашен пастет се подреждат в маза и готовият пастет може да трае с години.

Източник: Gotvach.bg

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version