Вече 9 години актьорът е постоянен участник в проектите на семейство Халваджиян

Владо Михайлов смени Ненчо Балабанов като ментор по актьорско майсторство в шоуто по Нова тв „Като две капки вода“. Това изненада мнозина, тъй като откакто през 2015 година Ненчо спечели третия сезон, той стана постоянно присъствие във всички предавания, по които работи семейство Халваджиян.

Година след триумфа си той стана един от водещите в „Господари на ефира“, като в същото време с Мария Игнатова бяха лица и на единствения излъчен до момента у нас сезон на шоуто „Пееш или лъжеш“.

Три години по-късно актьорът облече костюма на Кукера в „Маскирания певец“, междувременно работеше и като ментор в „Като две капки вода“. През есента на 2022 г, отново в комплект с Мария Игнатова, стана водещ на „Звездите в нас“.

Каква е причината Ненчо Балабанов да прекрати работа с влиятелното семейство Халваджиян? Възможно е отношенията между актьора и продуцента да са напълно нормални, но Балабанов да е твърде зает, за да участва и в новия сезон на Капките. Миналата есен той стана водещ на завърналото се в ефира на Нова предаване „Сделка или не“, което означава, че има договор с предшественика си Румен Луканов, който вече е продуцент.

В същото време актьорът е непрекъснато зает със снимки на роящите се сезона на комедийния сериал „Ол инклузив“. При такава ангажираност той едва ли има време за други занимания, дори и това да работи в Капките.

Източник: Уикенд

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version