Една от девойките се напила още на старта на снимките

Евтин дестилат, некачествена храна, недоспиване. Момичетата ядяха пиле с ориз и зеле. Позволяваше им се да подремнат по няколко часа на денонощие, при това по седем в стая. Използваха обща тоалетна и баня. И в предишните два сезона в Турция не беше цветущо, но в Гърция нещата бяха още по-зле, разказва очевидец пред в. „Уикенд“ за условията, при които е сниман третия сезон на „Ергенът“.

Скоро след началото красавицата Анна Метушева си дала сметка, че не желае да остава повече в продукцията. Така Шермина, с каквото име се подвизаваше в „Ергенът“, се оказала втората изгонена от Алек, който на вечерната церемония я оставил без роза.

Израсналата в Израел плеймейтка трябвало по сценарий да говори за отношенията си с Любен Дилов-син и покойния Ицо Стоте манекенки, макар че двамата й били просто добри познати.

Разочарование за участничките се оказал и главния герой на реалитито. На кастинга той бил представен пред момичетата като човек, обиколил целия свят, а в хода на снимките се оказало, че е пътешествал само до Анталия.

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version