Фънки се спука да будалка Мара Отварачката 

Фолкпевицата Мария се изложи здраво още на старта на популярното предаване „Като две капки вода“. Тя влезе във формата с идеята да възроди кариерата си, но още при първата си поява на сцената катастрофира. Певицата, която има над двадесет години стаж на сцената, с огромни паузи заради безкрайните си женитби, се изложи като кифла. Меко казано!

Тя влезе в обувките на малко познатата у нас певица Елени Фурейра, която плени публиката на „Евровизия“ през 2018, с песента “Fuego”. Само че докато зрителите са останали очаровани от певицата преди няколко години, Марчето хич не успя да ги разочарова тотално. Фолкаджийката изобщо не успя да се справи с песента, а негативните коментари на феновете на „Капките“ не закъсняха

.„Ужас! Най-слабото изпълнение“,“На живо е зор, Марче, пуснете плейбека“,“Ама ти изобщо била ли си певица?“, са само част от грозните коментари, с които заляха имитацията на Мария.

Като капак, в журито отново е зевзека Фънки, който изобщо не долюбва жанра, в който се изявява половинката на Миро Дзвера. А и, според клюката, между двамата тлеела стара вражда, датираща още от „Мюзик Айдъл“, преди повече от 15 години.

Фънки и Мария били съдии, а Димитър Ковачев изобщо не се съобразявал с оценките на поп фолк певицата. По време на един от кастингите Мария толкова се обидила на Фънки, че хвърлила микрофона и напуснала студиото. „А сега, заради пари и слава, доброволно попадна в „лапите“ на Фънки и какво ще те прави, не ни се мисли“, бъзикат я в мрежата.

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version