Close Menu
  • Начало
  • Бизнес
  • Здравеопазване
  • Престъпления
  • Мнения
  • Политика
  • Туризъм
  • Управление
Facebook X (Twitter) Instagram
Bourgas.bg
  • Начало
  • Бизнес
  • Здравеопазване
  • Престъпления
  • Мнения
  • Политика
  • Туризъм
  • Управление
Bourgas.bg
Начало - Любопитно - Торта Светкавица се прави само с три продукта, а вкусът й е пристрастяващ
Любопитно

Торта Светкавица се прави само с три продукта, а вкусът й е пристрастяващ

09.02.2024Няма коментари2 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
Торта-Светкавица-се-прави-само-с-три-продукта,-а-вкусът-й-е-пристрастяващ
Торта Светкавица се прави само с три продукта, а вкусът й е пристрастяващ


Пригответе този лесен десерт  и ще видите, че ще се влюбите в него

Днес сме ви подготвили една отлична и бърза рецепта за Торта Светкавица , за която ще ви трябват само 3 съставки. Пригответе този лесен десерт  и ще видите, че ще се влюбите в него. Вкусът му е буквално пристрастяващ и няма да съжалявате нито за миг!

Торта Светкавица

Необходими Продукти: 200 грама мляко на прах 250 грама кондензирано мляко 180 грама шоколад

Начин на приготвяне: Първо пригответе тестото за млечните топки. В средна купа смесете 200 грама сухо мляко с 250 грама кондензирано мляко.

Първо разбъркайте внимателно двете съставки, за да предотвратите изсипването на млякото на прах от купата. Продължете да бъркате, докато получите мека и компактна маса (тя ще остане лепкава на допир, така че работете внимателно с тестото).

Когато е готово, оставете го настрана. Вземете шоколада (за предпочитане черен), начупете го на по-малки парчета и го разтопете на водна баня.

До пълното разтопяване на шоколада пригответе по-голяма тава или по-малка чиния, която застелете с хранително фолио. След това изсипете малка част от разтопения шоколад директно върху фолиото и го разпределете равномерно с помощта на шпатула.

След това върху така приготвената подложка оформете различни по големина топки, които да оформите от приготвеното тесто. За да работите добре с тестото, намажете ръцете си с малко олио – тестото няма да лепне.

Когато цялата площ на шоколадовата подложка е покрита с топчета, ги залейте с останалия разтопен шоколад.

Поставете десерта във фризера за един час, за да замръзне. След час може да го извадите, да отстраните хранителното фолио от него и да го нарежете.

image

Оценете публикацията

Свързани публикации

Всички ги ползваме ежедневно, но те са много опасни

Екстрасенс посочи 14 мощни ритуала, които пазят всички от негативни влияния!

Слагам само две яйца, две шепи орехи и ябълка…Кой да вярва, че от нищо може да стане толкова вкусно нещо!

Comments are closed.

  • Актуалното
  • Най-коментирано
05.01.2025

Монтаж на абсорбатор: как да изберем правилния модел и инсталираме го безпроблемно

05.01.2025

Монтаж на абсорбатор: как да изберем правилния модел и инсталираме го безпроблемно

11.12.2024

Изграждане на електрически инсталации в дома: Пълно ръководство за електрически ремонти, осветление и табла

18.10.2023

Ще построим иновативно училище в Крайморие

18.10.2023

Турски престъпници, откраднали милиони от Германия

18.10.2023

Въздействието на спорта върху приходите на други бизнеси

Спонсорирани връзки
  • 151.BG
  • Адвокат в Бургас
  • Водопроводчик в Бургас
  • Електротехник в Бургас
  • Счетоводни услуги в Бургас
Copyright © 2025. Powered by WordPress.
  • Начало
  • Политика за поверителност
  • Контакти

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Рекламният блокер е включен!
Рекламният блокер е включен!
Нашият уебсайт е възможен благодарение на показването на онлайн реклами на нашите посетители. Моля, подкрепете ни, като деактивирате своя Ad Blocker.