Новият старши треньор на ”Черноморец” е пълен антипод на Балъка, който мачкаше ултраскъпи чаршафи с Кати

Новият старши треньор на „Черноморец” Антон Велков се отказа доброволно от лукса, с който го изкушаваха шефовете на клуба. 42-годишният специалист не пожела да се настани в президентския апартамент на интерхотел „България”, както му предлагаха и предпочете да обитава обикновена стая без екстри. За сведение една нощувка  под покрива на последния етаж на „България” струва 600 лв.

„Не ми трябва лукс, а точки. Дошъл съм тук да работя, а не да се радвам на живота”, заявил Велков, който не иска да фокусира вниманието върху себе си по никакъв повод.

Новият наставник е пълен антипод на предшественика си Красимир Балъков, който обичаше да се къпе в светлината на прожекторите. Балъка експлоатираше без скрупули симпатиите на клубния собственик Митко Събев, с които се ползваше. Десетката на легендарната Пенева чета мачкаше с възлюблената си германка Кати Фогел чаршафите на суперлуксозния апартамент „Чайка” в „Гранд хотел Поморие”, постоянно гостуваше по телевизии и даваше интервюта по вестници и списания.

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version