Ако сте в Бургас тази събота 24.02.2024 г. и цените разкошната жива музика в изпълнение на виртуозни музиканти, вашето място е едно – „Клуб модерен театър“ на ул. „Милин камък“ 1. Там от 20:30 ч. ще ви очакват прекрасната певица Марина Господинова, Михаил Йосифов – тромпет, Милен Кукошаров – пиано, Димитър Карамфилов – контрабас и Атанас Попов – барабани. Те ще ви пренесат в „ЗЛАТНИТЕ ГОДИНИ НА ДЖАЗА“ с изпълнения на великолепни вечни класики на Ела Фицджералд, Луис Армстронг, Франк Синатра, Били Холидей, Тони Бенет, Нина Симон, Нат „Кинг“ Кол, Ета Джеймс, Рей Чарлз.

Подобни класни музиканти нямат нужда от представяне. Инициатор на концертите, които ги събират, е дамата в компанията – Марина Господинова. Наричат я „Златното момиче на джаза“ на името точно на изключително популярния ѝ проект „Златните години на джаза“, на който Бургас ще се наслади този уикенд. Освен една от най-изящните джазови певици у нас, тя е и вокален педагог по поп и джаз пеене в Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив. Работи с най-изявените джазови музиканти на България, с големи оркестри, както и с чуждестранни музиканти.

Не пропускайте да си подарите една изключителна класна и красива музикална вечер, своеобразен трибют на най-големите в джаза, чиито песни не спират да вълнуват и днес. Всяка секунда от тези специални 2 часа си заслужава.

Билетите ви очакват на касата на НХК и на място 1 час преди началото на събитието

За резервации: тел. 0894 898 098

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version