66-годишен е лишеният от свобода, чиято смърт настъпи днес в Бургаския затвор. Инцидентът е станал предиобед, като около 11 часа в ОДМВР-Бургас е получено съобщение за него. Възникнало спречкване между двама лишени от свобода – на 30 и 66 години, осъждани за извършени кражби. Те били разтървани от дежурните надзиратели. Малко след това по-възрастният паднал на земята и дошлият на място медик констатирал липсата на жизнени показатели.

Своевременно е бил сформиран екип от служители на отдел „Криминална полиция“ и отдел „Разследване“ при ОДМВР-Бургас, които извършили първоначалния оглед. Видими сериозни травми по тялото на 66-годишния мъж не са били забелязани. Трупът е откаран за аутопсия в отделение „съдебна медицина“ към УМБАЛ-Бургас.

Към момента не може да се потвърди причинно-следствена връзка между спречкването и настъпилата смърт. Ще бъдат изчакани данните от предстоящата аутопсия, които да определят причината за загубата на жизнени показатели. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от полицията.

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version