Notice: Функцията register_block_script_handle е извикана погрешно. Файлът (/home/bourgas.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/faq/assets/js/index.asset.php) за "editorScript" описан в дефиницията на "rank-math/faq-block" липсва. За повече информация вижте Debugging in WordPress. (Това съобщение беше добавено във версия 5.5.0.) in /home/bourgas.bg/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Функцията register_block_script_handle е извикана погрешно. Файлът (/home/bourgas.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/howto/assets/js/index.asset.php) за "editorScript" описан в дефиницията на "rank-math/howto-block" липсва. За повече информация вижте Debugging in WordPress. (Това съобщение беше добавено във версия 5.5.0.) in /home/bourgas.bg/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Функцията register_block_script_handle е извикана погрешно. Файлът (/home/bourgas.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/schema/assets/js/index.asset.php) за "editorScript" описан в дефиницията на "rank-math/rich-snippet" липсва. За повече информация вижте Debugging in WordPress. (Това съобщение беше добавено във версия 5.5.0.) in /home/bourgas.bg/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Класика в предястията: гаспачо | ELLE.bg - Bourgas.bg

Необходими продукти

  • 1 краставица, на която предварително сте махнали семките, но не сте обелили;
  • 2 бр. почистени червени чушки;
  • 4 бр. домати;
  • глава червен лук;
  • 3 счукани скилидки чесън;
  • 3 ч.ч. доматен сок;
  • ¼ ч.ч. бял винен оцет;
  • ¼ ч.ч. зехтин;
  • ½ с.л. сол;
  • 1 ч.л. черен пипер.

ГАСПАЧО С ЯГОДИ


Начин на приготвяне

Нарежете на едри кубчета краставицата, чушките, доматите и лука. Сложете всеки зеленчук в чопър и наситнете, но не прекалено. След това смесете всички зеленчуци в голяма купа, добавете чесъна, доматения сок, оцета, зехтина, солта и пипера. Разбъркайте добре и охладете преди да сервирате, но имайте предвид, че колкото повече стои, толкова по-вкусно става.

Оценете публикацията
Leave A Reply

Exit mobile version