Мнозина са тези, които се възхищават на уникалните фигури на съпрузите Жизел Бюндхен и Том Брейди. Освен с упорити тренировки обаче, те дължат топ формата си на хранителния режим, който стриктно спазват.

Личният готвач на супер двойката – Алън Кембъл, не крие, че е много благодарен от факта, че работи за тях, тъй като те оценяват всяко нещо, което им приготвя.

Жизел и Том напълно са махнали както от своето меню, така и от това на децата си млечните продукти, бялата захар, бялото брашно, кафето, йодизираната сол, зехтина и някои зеленчуци – картофи, домати, патладжани. Самият Том Брейди наскоро призна в интервю, че много рядко си позволява домати, тъй като по думите му те причиняват възпаления.

Алън обяснява, че менюто на звездното семейство се състои основно от зеленчуци, които, разбира се, са БИО. Жизел и Том обичат още киноа, черен ориз, просо и зелен фасул.

Те не се ограничават и от месото, като консумират пилешко и патешко. Телешкото също не се избягва, стига животното да е хранено само с трева. И рибата присъства в храненето, особено сьомгата. Зехтинът пък е заменен от кокосово масло. Децата на двойката също нямат възможността да консумират „вредни“ храни и тяхното меню е същото като това на родителите им.

Автор: Ирена Късметска


4/5 - (3 votes)
Leave A Reply

Exit mobile version