Има някои критерии, на които всеки ресторант, претендиращ за качество е длъжен да отговаря. Именно това известно количество от параметри е в основата на преценката ни, когато посещаваме нов непознат ресторант.
И така: за да се насладите на истински добра вечеря, изберете малък местен ресторант с десетина маси, в който менюто е малко и не е написано на ръка, масите са покрити с обикновена хартия, а вместо музика, чувате гласовете на клиентите и тракането на приборите. От откритата кухня се носи приятно ухание, а умението на готвача ви кара да се влюбите в него. Цените са средни, а продуктите са само местни и пресни, сервитьорите са с чисти ризи, а в 4 следобяд ресторантът не работи.
Разбира се, има и изключения, но в повечето случаи те потвърждават правилото. Доверявайте се на инстинктите си и bon appétit!
,
Автор Люба Вангелова